Selvbetjening

Du kan bruge vores selvbetjening til at skrive spørgsmål til lægerne og sygeplejerskerne, forny dine recepter samt bestille tider.
↓ Nederst på siden findes en vejledning til at oprette sig som bruger ↓

Emailkonsultation

Send enkle spørgsmål til din læge
E-mail konsultationen kan benyttes til spørgsmål, som ikke haster, er en sikker måde at kommunikere med lægen på og kan benyttes på alle tider af døgnet. Det er også her, du kan modtage svar på prøver, hvis dette er aftalt med lægen eller besked, hvis vi har forsøgt at kontakte dig telefonisk uden held.
Bemærk: Der kan gå op til fem hverdage, før du kan forvente svar.
Skrive om enkle, mindre spørgsmål til lægen. Ved behov for uddybende svar, bestilles en tid ved lægen. Er det ikke muligt at vælge den pågældende læge, vent da venligst til han eller hun igen er tilgængelig.


Receptfornyelse

Anmod om fornyelse af dine recepter
Under receptfornyelse kan du bestille din faste medicin. Vær opmærksom på, at medicinen ikke kan hentes på apoteket før du har fået en bekræftelse fra klinikken og at der kan gå op til to hverdage, før medicinfornyelsen er håndteret.

Hvis din medicin er ordineret fra et sygehusambulatorium, og du endnu ikke er afsluttet til egen læge, skal du kontakte afdelingen for at forny medicinen.


Aftalebogen

Tidsbestilling online til følgende dag
- åbent for tidsbestilling hver dag fra kl. 18.00 - 08.00

Vi tilbyder nu online booking ifølge konceptet Tid Samme Dag, som er indført pr. 1. april 2019. Hensigten er at nedbringe ventetiden i lægehuset og du kan derfor kun booke 1 dag frem på lægerne og fortsat op til 30 dage frem på sygeplejerskerne.

Se yderligere information under fanen Tid Samme Dag.


Tidsbestilling til årskontrol og delkontrol kan IKKE bookes online. Vi beder jer derfor ringe til klinikken angående disse tider.
Vær desuden opmærksom på, at fokus kun er på årskontrollen og øvrige problematikker skal bookes særskilt.


OPRET DIG SOM BRUGER:
Har du ikke oprettet dig med NemID eller er du et barn under 15 år, kan du oprettes via Aftalebogen herover.

Følg denne vejledning:
Klik på Log ind og derefter på ”Opret en bruger”.
I søgefeltet på klinik (Trin 1) skrives vores telefonnr. 75866700 i klinik-listen,
vælg en af lægerne – ligegyldigt hvem - (Trin 2) og Opret bruger (Trin 3) ved at udfylde samtlige bokse og afslut med Opret. En mail bliver sendt

Har du en smartphone anbefaler vi i øvrigt, at downloade app’en Min Læge.