Selvbetjening

Tidsbestilling til årskontrol og delkontrol kan IKKE bookes online endnu. Vi beder jer derfor ringe til klinikken angående disse tider.
Vær desuden opmærksom på, at fokus kun er på årskontrollen og øvrige problematikker skal bookes særskilt.

Bemærk venligst: Ved tidsbestilling kan der forekomme uoverensstemmelser i vores kalender, dvs. at der kan ses tider som reelt ikke er ledige. Denne fejl håber vi snart bliver rettet af vores IT-leverandør. Du vil derfor blive ringet op af sekretæren, såfremt der er en uoverensstemmelse.

___________________________________________________________________________________

Bestil tid online
På aftalebogen kan du bestille tid hos en behandler i klinikken.
Oplys venligst, hvad årsagen til henvendelsen er. Vær opmærksom på, at din ønskede tid først er godkendt, når du har modtaget svar fra klinikken.
Ved behov for akut konsultation skal du ringe til os i telefontiden!

Det er vigtigt, at du er logget på som bruger inden tidsbestilling, idet du ellers ikke kan angive årsag. Benyt gerne dit NemID.

Hvis det drejer sig om et barn, er det barnets navn og CPR-nummer, der skal benyttes. Barnet skal være oprettet som bruger.

Aftalebogen

___________________________________________________________________________________

Send enkle spørgsmål til din læge
E-mail konsultationen kan benyttes til spørgsmål, som ikke haster. E-mail konsultationen er en sikker måde at kommunikere med lægen på, og kan benyttes på alle tider af døgnet og du kan fx modtage prøvesvar eller besked, hvis vi har forsøgt at kontakte dig telefonisk.
Bemærk: Der kan gå op til fem hverdage, før du kan forvente svar, når du skriver.
Skrive om enkle, mindre spørgsmål til lægen. Ved behov for uddybende svar, bestilles en tid ved lægen.

Emailkonsultation

___________________________________________________________________________________

Anmod om fornyelse af dine recepter
Under receptfornyelse kan du bestille din faste medicin. Vær opmærksom på, såfremt du følges i et ambulatorium på sygehuset og endnu ikke er afsluttet, er det dem der skal forny din medicin.
Vær opmærksom på, at der kan gå op til to hverdage, før du får en bekræftelse fra klinikken og medicinen er nået frem til apoteket.

Receptfornyelse