Du kan bruge vores selvbetjening til at skrive spørgsmål til lægerne og sygeplejerskerne, forny dine recepter samt bestille tider.

↓ Nederst på siden findes en vejledning til at oprette sig som bruger ↓


 Emailkonsultation.dk

Send enkle spørgsmål til din læge
E-mail konsultationen kan benyttes til spørgsmål, som ikke haster, er en sikker måde at kommunikere med lægen på og kan benyttes på alle tider af døgnet. Det er også her, du kan modtage svar på prøver, hvis dette er aftalt med lægen eller besked, hvis vi har forsøgt at kontakte dig telefonisk uden held.
Bemærk: Der kan gå op til fem hverdage, før du kan forvente svar.
Skrive om enkle, mindre spørgsmål til lægen. Ved behov for uddybende svar, bestilles en tid ved lægen. Er det ikke muligt at vælge den pågældende læge, vent da venligst til han eller hun igen er tilgængelig.


 Receptfornyelse.dk

Anmod om fornyelse af dine recepter
Under receptfornyelse kan du bestille din faste medicin. Vær opmærksom på, at medicinen ikke kan hentes på apoteket før du har fået en bekræftelse fra klinikken og at der kan gå op til fem hverdage, før medicinfornyelsen er håndteret.

Hvis din medicin er ordineret fra et sygehusambulatorium, og du endnu ikke er afsluttet til egen læge, skal du kontakte afdelingen for at forny medicinen.


  Aftalebogen.dk

Online tidsbestilling
Det er muligt at booke 1 dag frem på lægerne (kan bestilles fra kl. 18.00 - 07.30) og op til 30 dage frem på sygeplejerskerne (åbent for tidsbestilling døgnet rundt). Kan du ikke finde en ledig lægetid, ring da venligst i telefontiden eller prøv igen en anden dag.

Vær opmærksom på, at man i forbindelse med skolernes ferier, skal ringe til klinikken for tider. Akutte patienter vil blive prioriteret i disse perioder.

Se yderligere information under fanen Tid Samme Dag.


Følgende konsultationer kan IKKE bookes online: Årskontrol og delkontrol. Børneundersøgelser, Svangreundersøgelser, Attester til forsikring og kørekort, Samtaler omkring stress, depression mm., undersøgelser med tolk samt Kirurgiske aftaler. Vi beder jer derfor ringe til klinikken angående disse tider.
Vær desuden opmærksom på, at fokus kun er på årskontrollen og øvrige problematikker skal bookes særskilt.


OPRET DIG SOM BRUGER:
Har du ikke oprettet dig med NemID eller er du et barn under 15 år, kan du oprettes via Aftalebogen herover.

Følg denne vejledning:
Klik på Log ind og derefter på ”Opret en bruger”.
I søgefeltet på klinik (Trin 1) skrives vores telefonnr. 75866700 i klinik-listen,
vælg en af lægerne – ligegyldigt hvem - (Trin 2) og Opret bruger (Trin 3) ved at udfylde samtlige bokse og afslut med Opret. En mail bliver sendt, som herefter skal bekræftes.