Du kan bruge vores selvbetjening til at skrive spørgsmål til lægerne og sygeplejerskerne, forny dine recepter samt bestille tider.

Patientportalen

↓ Nederst på siden findes en vejledning til at oprette sig som bruger ↓


Anmod om fornyelse af dine recepter
På Patientportalen kan du bestille din faste medicin, som vi har ordineret. Vær opmærksom på, at medicinen ikke kan hentes på apoteket før du har fået en bekræftelse fra klinikken, og at der kan gå op til fem hverdage, før medicinfornyelsen er håndteret. Vi betræber os på at godkende dem hurtigst muligt.

Hvis din medicin er ordineret fra et sygehusambulatorium, og du endnu ikke er afsluttet til egen læge, skal du kontakte afdelingen på sygehuset for at forny medicinen.


Send enkle spørgsmål til din læge
E-mail konsultationen kan benyttes til spørgsmål, som ikke haster, er en sikker måde at kommunikere med lægen på og kan benyttes på alle tider af døgnet. Det er også her, du kan modtage svar på prøver, hvis dette er aftalt med lægen eller besked, hvis vi har forsøgt at kontakte dig telefonisk uden held.
Bemærk: Der kan gå op til fem hverdage, før du kan forvente svar.
Skrive om enkle, mindre spørgsmål til lægen. Ved behov for uddybende svar, bestilles en tid ved lægen. Er det ikke muligt at vælge den pågældende læge, vent da venligst til han eller hun igen er tilgængelig.


Online tidsbestilling
Tid hos læge:
Det er muligt at booke tid 1 dag frem hos lægerne. Disse tider bliver frigivet ved midnat op til dagen før. Dvs. tider til torsdag frigives natten til onsdag. Der frigives oftes kun en lille håndfuld tider ved forskellige læger (og i nogle særlige situationer kan det være, at der ingen tider frigives). Derfor kan vi ikke garantere, at der er en onlinetid ledig, som kan bookes. 
Kan du ikke finde en ledig lægetid, ring da venligst i telefontiden for "Tid samme dag"-bestilling mellem kl. 08.00-09.45, eller prøv igen en anden dag. Tiderne kan bookes via Patientportalen eller appen "Min Læge" under aftaler, hvor de søges frem under "+" i øverste høje hjørne. 

Tid hos sygeplejerske:
Det er muligt at booke tider op til 30 dage frem hos sygeplejerskerne (åbent for tidsbestilling døgnet rundt).

OBS:
Vær opmærksom på at i forbindelse med skolernes ferier, skal man ringe til klinikken for "Tid samme dag".
Akutte patienter vil blive prioriteret i disse perioder.

Se yderligere information under fanen Tid Samme Dag.


Følgende konsultationer kan IKKE bookes online: 
Årskontrol og delkontrol. Børneundersøgelser, Svangreundersøgelser, Attester til forsikring og kørekort, Samtaler omkring stress, depression mm., undersøgelser med tolk samt Kirurgiske aftaler.
Vi beder jer derfor ringe til klinikken angående disse tider mellem kl. 10-12.


Vær desuden opmærksom på, at har man en tid til årskontrol, delkontrol eller svar på årskontrol, så er dette fokus, og vi kan kke drøfte andre problematikker. Øvrige problematikker skal bookes særskilt.


OPRET DIG SOM BRUGER:
Har du ikke oprettet dig med NemID eller er du et barn under 15 år, kan du oprettes via Aftalebogen herover.

Følg denne vejledning:

Vejledning til patientportalen login - PDF